Friday, August 12, 2011

buffet RM19.90 untuk berbuka!

salam ramadhan buat semua. sape boleh kira dah bape hari al tak post di blog ni. sorry lah banyak kje. sejak dua menjak start keje ni.. banyak yang perlu diselaraskan semula. susunan kehidupan tak semudah yang diduga. kena menyewa, rakan-rakan yg baru, environment yg belum pernah lagi diterjah. sume ni sikit-sikit dah disusun. ^^

yeah, it's true, bonding makes us strong. rase dah bape kali hati ni goyah nak lalui saat-saat hidup yang bagai kete yang tengah race. but with the bond of officemate, kami dah sampai sini. dah sebulan lebih. next monday is the day. hari penentu. penah tak dengar keja, tapi ada banyak test? if we failed in the final. we COULD be terminated. please pray for me..

okey okey taknak lah tensi sangat kan.. i will do my best and tawakal to Allah. He knows better.

rabu lepas 10/8/11 kami sekelas iftar. di islandBBQsteamboat. di kampung melayu subang. steamboat dan grill. RM19.90 shj. murahkan? gaya macam makan kat korea. sume kita buat sendiri atas meja. udang, sotong gemuk, daging, ayam, boleyh grill. yang len steamboat lebih dari 20 jenis. utk vegetarian, lebih 5 sayuran. termasuk tu jugak ada ice cream! macam-macam lah. lawat blog mereka ye. http://islandbbqsteamboat.wordpress.com

thumbs up! yang paling al suka, tempat ni sediakan musolla. jadi takde lah terkocoh-kocoh nak solat maghrib kan. then after solat leh sambung makan lagi. nyum nyum. try it out! (:

Front entrance

2 comments:

oJAh said...

alyaa!lamenye x jumpe!jpm bukak pose same jom

A L said...

jom jom! haha
hrituh awk xfolo dorng ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...