Thursday, January 24, 2013

Solat Perfume

Assalamu'alaikum...

Tercari2 Minyak Wangi Yang Sesuai Untuk Kegunaan Solat Anda?

TERBARU!!!

SOLAT PERFUME ("Ingat Sembahyang Ingat 'Solat'")

Dihasilkan Khas Untuk Dipakai Ketika Solat & Aktiviti Harian Tanpa Kerana Pastinya Disahkan Halal Oleh JAKIM. Pilihan Bau Yang Pasti Membangkitkan Aura Pemakai & Diperhebatkan Dengan Bacaan 30 Juzuk Al-Qur'an (Merawat Hati & Mententeramkan Jiwa)

Mempunyai Dua Pakej:

Pakej 1: Satu Kotak (6 Botol) Setiap Satu






Muslimin (6 Botol)-Kotak Biru: RM50.00

1. DESIRE BLUE-DUNHILL.
2. M2 HUGO MAN-HUGO BOSS.
3. DESIRE RED.
4. ONE MILLION-PACO RABANNE.
5. XS BLACK.
6. DUNHILL BLACK.

Muslimat (6 Botol)-Kotak Pink: RM50.00

1. FLORA GUCCI.
2. INCANTO SHINE-SALVATORE FERRAGAMO.
3. BLOSSOM-DKNY.
4. MILLION LADY-PACO RABANNE.
5. XS ROSE-PACO RABANNE.
6. LONDON-BURBERRY..


Pakej 2: 'Couple Set'

RM33 Satu Set



(Pre-Order)

Sms/ Whatsapp/ Viber: 016-778 5937

Friday, January 27, 2012

majalah Q&A



salam blogreaders!

ni majalah islami terbaru, selain solusi dan genQ, galeri ilmu sudah mengeluarkan produk terbarunya Q&A. ia bermaksud isinya berpandukan Quran & As-sunnah berbentuk Question & Answer.

sangat menarik, soalan-soalan harian dan sesuai pada masa kini yang kadangkala nampak remeh banyak dikupas. ayat nya sangat mudah diterima. antaranya; cium tangan isteri, ok ke?   bolehkah undi non-muslim?   apa jadi kalau jahil?   jin bangga 'box office'?

Bil. 1 sudah berada di pasaran bulan lepas. kini Bil. ke 2 sudah keluar. boleh dapatkan daripada saya dan langganlah bulanan.







terdidik jiwa, terdidik peribadi,
al

novel sekarang patut dihadkan pd 18XX shj!





"Dia menggamitku agar datang kepadanya..."

"... sebelah tangannya sudah memaut pinggang dan menarikku ke sofa..."

"malam itu ... dia..."


rasa wajar tak umur 18thn ke bawah dah baca buku macam-macam ni? baru-baru ni al pinjam novel milik sepupu, umur 14tahun, katanya beli novel ni di sekolah.. agaknya macamana pemikiran mereka? senang-senang je terdedah dengan perkara macam ni. bila baca sampai habes, timbul rasa risau. huh

kalau nak baca pun, galakkan mereka baca novel islami. pengisian sangat padat, cara penyampaian pun tidak hanya pada hal yang serius saja, ada gurau, romantis dan sebagainya! :)

sekadar hiasan


pelihara hati kita,
al

Tuesday, January 24, 2012

portfolio

salam semua! :)

alhamdulillah al dah buat blog lain khas untuk fotografi..

http://www.lukisancahayaal.blogspot.com

jemput la melawat, baru sedikit, tapi harap nya bole la berkongsi sedikit :)





terima kasih semua atas sokongan anda,
al

Friday, January 13, 2012

All About Ustaz Azhar Idrus






sape lagi tak tenguk vid ni memang rugi. alhamdulillah corak dakwah uai memang ternyata berkesan menarik ramai muda mudi kan? sangat santai kn? :)


minat fotografi



family uai



hasil karya uai: anak-anak ustaz



hasil karya uai: rasydan dan mukmin


Ustaz Azhar Idrus: Ngajar kitab at Allah TaalaStudied at MasjidFrom Kuala TerengganuBorn on February 12
hobby: photograpy   digitalmukmin.com



Allah.. sungguh hebat ciptaan Kau, 
Kau ciptakan seorang hamba yang hebat duniawi ukhrawi, 
moga kita sama-sama kutip manfaatnya
al



Monday, November 28, 2011

Story album: Anas & Sakinah

Bismillahirrahmanirrahim..

Kerana tuntutan kerja, sticky album yang first time dilakar ni lambat siap. Maaf sangat-sangat buat pasangan pengantin yang berada jauh di luar negara. Maaf juga hasil yang tak seberapa ini. InsyaAllah ni langkah pertama untuk al usaha lebih di masa akn datang. To both of you, infinite thanks buat korang berdua sudi jemput al untuk merakam hari bahgia. :D

tak lupa jugak million thanks to GENG LUKISAN CAYAHA yang bertungkus lumus menjayakan projek ni. Korang pulak yang terpaksa ganti sebab hari tuh tak dapat mc. Korang memang the best lah! ^^







                                          








Berminat untuk merakam hari bahgia juga? Boleh lah terus PM saya ye,
al




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...