Monday, November 28, 2011

Story album: Anas & Sakinah

Bismillahirrahmanirrahim..

Kerana tuntutan kerja, sticky album yang first time dilakar ni lambat siap. Maaf sangat-sangat buat pasangan pengantin yang berada jauh di luar negara. Maaf juga hasil yang tak seberapa ini. InsyaAllah ni langkah pertama untuk al usaha lebih di masa akn datang. To both of you, infinite thanks buat korang berdua sudi jemput al untuk merakam hari bahgia. :D

tak lupa jugak million thanks to GENG LUKISAN CAYAHA yang bertungkus lumus menjayakan projek ni. Korang pulak yang terpaksa ganti sebab hari tuh tak dapat mc. Korang memang the best lah! ^^







                                          








Berminat untuk merakam hari bahgia juga? Boleh lah terus PM saya ye,
al




7 comments:

tadikaintanbestari.blogspot.com said...

Shantex.. <3

tadikaintanbestari.blogspot.com said...

(syasya)

farzana syasya said...

btw nice..dh siap kew?? nk tgk one album kew..klu blom bagi kat owner nyew..nk tgk :P

A L said...

hehe. byk lg ak alter pas ako post kat sni. lum print out lg, tgu anas mintak br print

ana_muslim said...

skrg dh print ke ? ke dh bg anas ? | ikah |

A L said...

lum print lagi.. tgu gak bile la anas nk mintak. lau xmintak jugak, terus print and bagi kat nenek mok.

LAVENDERIES SHAYLEE said...

eh..syed isra' eh tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...