Thursday, May 5, 2011

Contest tak dapat sambutan. apa sebabnya??

bismillahirrahamnirrahim..

sebenarnya ni first time al nak wat contest. sebab minat bersahaja kat fotografi + job awl bulan 6 ni, tula al saja nak adakan contest. mahu menambah idea time laksanakan job nanti. maklumlah masih beginner. InsyaAllah ni kali ke3, saja nak tambah pengalaman.. ni pun atas permintaan kawan2, sedara mara terdekat je ^^

tapi dukacitanya, contest tak dapat sambutan. walaupun due date lambat lagi, tapi sampai sekarang masih tiada lagi penyertaan. nape ek?? pelik jugak.. sape ada jawapan share la dengan al ye.. bukan nak merungut, saja nak dengar pendapat korang. ;)

jom review contest al.



bismillhirrahmanirrahim..

wont say more. join me! below are the steps n t&c.

steps:
#1 easy. just send me your best WED snapshot to my email
including pictures details (aperture, shutter speed, iso) 
#2 post this ads at your blog and let me know
#3 tag your best 3 friends

terms&conditions:
#1 it MUST be your picture (not from Mr Google, etc ;p)
#2 using manual setting
#3 applicable to Malaysian only


grab this opportunity to win a photography magazine now!! ^^ 

jadi pe sebabnya eyk? ni ada masa lagi tuk al perbaiki..

posisi buntu;
al


5 comments:

::blog anak jawer:: said...

salam kak al..sory AJ tak dpt join sbb zero knowledge pasal photgrafi n cmra ni...stakat tgkap je tau la...he3

AJ rase mybe kurg promosi kot..thats y org tak tau.. Lg satu contest ni agak payah la..tak sume org arif pasal cmra ni..ok just pandgn AJ...jgn putus asa n gud luck...:8)

FaRHaNa-KuN said...

maybe kurang promotion cam org atas ni cakap ;D and tambah hadiah ke? keke ;D sorry tak dpt join. i camera pon rosak lol XD

radhiahsyahida said...

wah hebakk ah kak alya!
kalau gune cam digital biasa takpe dok?

hepimepi said...

rasanya hadiah kot :)

al said...

to alls: tu ar, rse cam kurang promosi gak. n sbb ke2 rasa mmg susa sket tp nak wat cne.. huhu niat asl mmg nak tmbh ilmu dlm bidang ni.. so mmg nak manual setting.. hoho. thanks kwn2 bg support. nanti lau kt ad rezki lebey kt wat contest lg eyk. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...