Monday, February 21, 2011

photoshoot #1


ikatan 2 hati
"Hafizah & Ahmad"
25 Disember 2010 | Rantau Panjang, Selangor

alhamdulillah ni job pertama saya.. mula-mula tak rasa nak wat business ni, cause it needs details and creative yet sharp and must be particular even small2 things. tapi terbuka peluang bila hafizah a.k.a apis mintak tolong shoot di hari pernikahan mereka.. lets share their sweet moments! ^^,










note: thanks apis! dan terima kasih juga pada semua sahabat2 lain yg turut sama support me during that day ^^

6 comments:

da true supporter said...

haha..
gambar y peluk kt tingkap tu mcm xsesuai jek..
posisi badan lakinya mcm xready..
nmpk mcm tgh "keras" ala2 kaget..
better replace gmbr lain..

A U L A A' said...

oho.. tq mr/ms da true supporter :D

syeda said...

wahhh. cun2! suke gmba las!! sbb ade kitorg. hahah

A U L A A' said...

ehe.. time kasey syeda. yeah, kt suke y tu jugak. haha. lagi best lau ade mase, shoot outdoor kn..

syira.sani said...

cantek pic ni..plg cantek yg last..sweet

A U L A A' said...

hehe.. tq syira! teruskan menulis blog :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...